Laster...

Vi søker chiefs til event-crewet på TG19

Oppdatering:  Vi har nå åpnet for å søke på alle crew-stillinger. Les mer her.

Event er en av tre faggrupper på TG, og jobber med alt som rører aktiviteter, konserter, konkurranser og informasjonsflyt med mer. I år legges alle stillinger som ledere, eller “chiefs” på TG-språk, ut åpent. Det betyr at alle har mulighet til å søke på disse stillingene.

Ansvaret til en chief er å lede arbeidet med planlegging og gjennomføring av alle oppgaver som faller under eget ansvarsområde. Chief tar også opp sitt eget crew under crew-opptaket senere i høst.

Søknadsfristen er 10. september, og du kan finne søknadsskjema i bunnen av artikkelen. Eller ved å klikke her.

Beskrivelse av crewene

Competitions & Activities (CnA)

Som chief for CnA har du overordnet ansvar for crewene Creative, Game, Activities og Achievements. Du har ansvar for The Lounge, samlingspunktet for deltakerne på The Gathering, i tillegg til alle konkurransene og aktivitetene som skjer under arrangementet.

Du kommer til å jobbe mye med både Profile og Production både før og under avvikling.

Creative

Som chief for Creative jobber du sammen med CnA-chief for å skape et kreativt og inspirerende tilbud på arrangementet. Creative står for alle de kreative konkurransene på TG, i tillegg til et utvalg workshops og foredrag. Det kreative TG-tilbudet skal være tilgjengelig for alle deltakerne på arrangementet, og som Creative-chief skal du jobbe mot dette målet.

Game

Som chief for Game jobber du sammen med CnA-chief for å lage spill- og esport-tilbudet på The Gathering. Game står for spillturneringene på arrangementet med tilhørende stream og casting. Esport-tilbudet på TG skal være bredt og tilgjengelig for alle ferdighetsnivå, og som Game-chief skal du jobbe mot dette målet.

Activities

Som chief for Activities jobber du sammen med CnA-chief for å skape lavterskel underholdningstilbud i skipet. Du leder The Lounge under arrangementet, og sørger for at det finnes et sted der folk kan møtes, slappe av, og delta på mindre aktiviteter. Du har ansvar for Fun & Games som skjer på scenen hver dag under arrangementet, og har også ansvar for Cosplay-tilbudet på The Gathering.

Achievements

Dette er et nytt crew i 2019. Som chief for Achievements skal du overta ansvaret for belønningssystemet på The Gathering, og vil jobbe mye med fagleder for Event for å kunne sette deg inn i konseptet. Du får mye frihet i denne stillingen, og det er en fordel om du forstår grunnleggende datasystemer.

Artists & Entertainment (AnE)

Som chief for AnE har du, sammen med fagleder for Event, ansvar for booking av artister og andre gjester på The Gathering. Under arrangementet har du også ansvar for oppfølging av disse – i korte trekk skal du (sammen med teamet ditt) sørge for at disse har det hyggelig og har det de trenger.

Editorial

Som chief for Editorial har du ansvar for å informere deltakere om hva som skjer før, under, og etter arrangementet vårt. Du har ansvar for at artikler med interessant og morsomt innhold blir skrevet/filmet/laget og publisert på nettsidene våre. Du har også ansvar for våre sosiale medier, og det er en forutsetning at du kan noe om SoMe og/eller synes det er interessant.

PR & Marketing

Som chief for PR-KOMM har du ansvar for The Gatherings kommunikasjons- og markedsavdeling. Du jobber hovedsakelig med intern- og ekstern kommunikasjon, markedsføring og PR i alle kanaler, samt strategisk kommunikasjon og pressekontakt. Du jobber på tvers av hele organisasjonen. Spesielt tett jobber vi med Event:Editorial

Production

Som chief for Production har du overordnet ansvar for crewene Arena, Video, Broadcast og Visuals. Du har interesse for, og erfaring med, scene- og videoproduksjon, men det viktigste er at du er trygg i lederrollen og god til å koordinere oppgaver på tvers av crew.

Arena

Som chief for Arena har du ansvar for sceneteknikk (lys, lyd, video) på The Gathering. I tillegg har du ansvar for rigging av scene og stands som brukes av Event-frivillige under The Gathering. Det er en forutsetning at du har erfaring med sceneteknikk.

Broadcast

Som chief for Broadcast har du ansvar for at arrangementet vårt blir dekket og streamet og sendt ut til verden. Du har jobbet med flerkameraproduksjon tidligere, og er trygg på produksjon av både video og scene.

Video

Som chief for Video har du ansvar for alle enkameraproduksjonene og tilhørende redigering som skjer under The Gathering. Sammen med teamet ditt sørger du for at det blir laget trailere, teasere, musikkvideoer og stemningsvideoer som viser fram det beste av arrangementet. Du jobber tett med Editorial og Broadcast.

Visuals

Visuals er en stor satsing i TG19. Som chief for Visuals har du ansvar for dekorering og utsmykning av Vikingskipet i forkant av arrangementet. Du jobber tett med Profile, og sammen skaper dere en rød tråd og historie som gjør Vikingskipet til en egen verden i påskeuka. Du vil også samarbeide med Arena, slik at dere er sikret alt sceneteknisk utstyr som skal til for å lage kule effekter i Vikingskipet.