TG2018 Social Reality logo

Vikingskipet, Hamar – 28. mars til 1. april, 2018Billettsalg

Laster...

Informasjon

Før The Gathering

Er det noen aldersgrense for å delta på TG?

Nei, vi har ingen aldersgrenser, hverken nedre eller øvre. Du må derimot være i stand til å ta vare på deg selv. Vi er pålagt fra politiet å ta imot et samtykkeskjema fra våre deltakere under 16 år, som er signert av foreldre eller foresatte. Samtykkeskjemaet kommer på våre nettsider nærmere påsken.

Hvor mye plass får jeg til min kjære datamaskin?

Du får 80cm i bredden, 60cm i dybden. Det kan være lurt å måle opp dette området på en pult eller et bord hjemme for å se om du får plass til alt du tenker å ta med deg. Om du synes dette ser litt knapt ut, se neste punkt:

Men… Jeg trenger mer plass!

Bygg en hylle! Husk at den ikke kan være større enn 80x55cm og at den må oppfylle våre konstruksjonskrav.

Hvor plasseres switchene på hver rad?

Det plasseres ut 2 switcher for hver rad, og disse plasseres med ca lik avstand til hverandre fra hver ende av bordet slik at kabellengden blir kortest mulig for flest mulig.

Kan jeg reservere plass på forhånd?

Ja, det kan du! Dette gjøres i Geekevents fra 28. februar. Store grupper får tilgang til plassreservering først. En fullstendig oversikt finner du på vår billettside. En guide til hvordan du velger plass kommer i god tid før plass-reserveringen starter.

Når blir The Gathering 2018 arrangert?

The Gathering blir arrangert i påskeferien. Dørene åpner onsdag 28. mars 2018 klokken 09:00. Den 1. april 2018 vil nettilgangen bli skrudd av klokken 09:00, strømmen blir tatt klokken 10:00, og alle deltakere må være ute av hallen innen 12:00.

Hvor blir The Gathering 2018 arrangert?

The Gathering 2018 blir arrangert i Vikingskipet på Hamar.

Hva er Geekevents?

Geekevents er selskapet som selger billetter på vegne av The Gathering.

Hvordan kjøper jeg billetter?

For å kunne kjøpe billetter til The Gathering 2018, må du registrere deg på Geekevents.org.
Hvis du allerede er registrert, kan du logge inn med ditt eksisterende brukernavn og passord.

Hvordan betaler jeg billettene?

Du kan betale direkte ved bruk av VISA eller Mastercard, eller med nettbankoverføring/giro.

Hvordan kjøper jeg spesialbilletter?

Alle billetter er tilgjengelige gjennom GE.

Er billettene refunderbare?

Ja, billetter er refunderbare frem til midten av Februar. En mer eksakt frist for billettrefusjon kommer innen billettsalget starter. Det er kun eieren (kjøperen) av billetten som kan be om en refusjon. Det er mulig å refundere deler av en ordre (eks. en av fem billetter). Utbetaling skjer normalt på onsdager.

Hvordan søker jeg til streamerlounge?

For å kunne sitte i vår streamerlounge som en streamer/youtuber så må du sende en søknad til stream@gathering.org med en tekst som beskriver deg selv, hva du har planlagt å gjøre på TG18, link til din kanal og noe statistikk rundt din kanal.

Jeg og russebussen min vil gjerne jobbe på dugnad, kan vi jobbe for dere?

Nei, det kan dere dessverre ikke. Vi er 400 frivillige som står på for å arrangere TG, og kan ikke tilby noen betalte dugnadsjobber. Det nærmeste vi kommer er at Hamar Olympiske Arena er ansvarlige for å rigge opp bordrader for oss, noe som ofte gjøres av idrettslag på dugnad. Se vikingskipet.com for kontaktinformasjon.