Laster...

Har du lyst til å være med å arrangere The Gathering?

Alle crewmedlemmene i 2015.
Her er (nesten) alle de fine folkene som lagde TG15.

The Gathering gjennomføres ved hjelp av flere hundre frivillige som står på gjennom hele påsken. De frivillige er organisert i crew under 3 store hovedgrupper: Core, Event og Location.

Som medlem i TG-crew må du regne med å stå på, vi jobber hardt for å gjøre påsken til en uforglemmelig opplevelse – både for deltakere og crew. I crew har vi et sterkt samhold, og en felles iver og engasjement som kommer godt med – det er ikke lett å lage verdens beste dataparty.

Her er (nesten) alle de fine folkene som lagde TG15.
Foto: Vetle Halvorsen

Flere av crewene har også oppgaver i forkant og etterkant av arrangementet. For å lese mer om de forskjellige crewene, kan du lese våre crewbeskrivelser. Dersom dette frister, send inn en søknad på wannabe.gathering.org.

Hva får du som crew?

  • Inngang til arrangementet
  • Sitteplass, som for mange innebærer den beste utsikten i hallen
  • Mat og drikke, inkludert en festmiddag når arrangementet er over og alt er pakket ned
  • Alle nye i crew vil få omvisning i hallen.
  • Fresh genser
  • I tillegg så kan det dukke opp andre hyggelige ting underveis, som enda ikke er bekreftet. Tidligere har nye crewmedlemmer fått tilbud om tur opp i taket, man kan finne ut av hva den sagnomuste garderobekaffen er, og andre aktiviteter og tilbud forbeholdt crew.

Tips til søknad

Skriv forståelig og saklig, hold deg helst til bokmål, nynorsk eller engelsk. En godt skrevet søknad med korrekt språk gir et bedre førsteinntrykk.

La den som skal lese søknaden din få vite hvorfor akkurat du bør velges inn i dette crewet. Vær spesifikk – ved å si at du kan bidra «med din erfaring» eller «ved å være et positiv tillegg til crewet» vet vi fortsatt lite om deg.

Beskriv relevant bakgrunn eller erfaring som du mener kan komme til nytte for deg og arrangør.

Husk at chiefen kun kan se søknaden din, ikke noe mer – han eller hun kan ikke gjette seg frem til hvilke egenskaper du har dersom du ikke beskriver dem. Selv om tekstfeltene er små, så oppfordres det til å skrive utfyllende.

Få en venn eller foreldre til å se over søknaden før du leverer den. Det kan være greit å få en ekstra tilbakemelding.

Tenk nøye over hvorvidt du vil prioritere valgene dine eller ikke. Dersom du har et litt for ambisiøst førstevalg kan det bli vanskelig å komme inn i det hele tatt. Grunnen er at chiefer prioriterer å se på de som har sitt crew på førstevalg først, og crew-valg nummer to og tre er kanskje fullt idet du har fått avslag fra ditt førstevalg. Husk å lese crewbeskrivelsene nøye, og svar på eventuelle tilleggsspørsmål etter beste evne.

Sist men absolutt ikke minst: Sørg for å gjøre deg selv kjent. Våre fantastiske frivillige er ofte frivillige på andre dataparties, så det kan være en idé å bidra ellers på dataparties rundt i Norge. Det er også en idé å søke på andre crew dersom du ikke kommer inn i crewene med høye opptakskrav.