Laster...

MrHK seiret i Hearthstone!

I år var det MrHK som stakk av med seieren i Hearthstone etter en spennende finale.

Både MrHK og Yeast kom seg til Grand Finale i Hearthstone etter flere spennende kamper. Denne gangen var det MrHK som seiret 3-1 i en nok så rask finale.

– Jeg hadde egentlig ikke forventet å vinne da jeg først meldte meg på konkurransen, men det er utrolig gøy! Hearthstone spiller jeg litt her og der egentlig, men da jeg kom på TG måtte jeg jo nesten bare melde meg på konkurransen for prøve.

Første match valgte MrHK å begynne med midrange hunter. Han trodde nemlig Yeast skulle begynne med Dragon Priest, men Yeast startet til MrHK sin overraskelse med Murloc Paladin. Nesten like kjapt som matchen begynte hadde Yeast overtaket, og på turn 6, fire minutter inn i turneringen, gikk seieren til Yeast.

– Den første matchen trakk jeg ganske dårlig, samtidig som jeg trodde han skulle åpne med Priest. Hunter har funket veldig bra for meg denne konkurransen, for får du Barnes på turn 4 er det nesten GG allerede der, forteller MrHK, også kjent som Fredrik Haverstad Kvalsvik.

Etter tapet valgte MrHK et deck raskt nok til å overvinne Murloc Paladin, nemlig Aggro Paladin. MrHK klarte å svare godt i starten og fikk overtaket ganske kjapt. Litt lengre enn første match gikk seieren til MrHK.

– I forkant av turneringen øvde jeg en del med en kompis for å teste ut hvilke decks jeg kunne komme lengst med. Like før turneringen åpnet jeg noen packs hvor jeg fikk noen ganske bra hunter-kort, noe som gjorde at jeg valgte å legge hunter inn i deck-listen min.

Tredje, og nest siste match, stilte Yeast med dragon priest, og med mye AOE brukt til rett tid så det ut til å gå Yeast sin vei. Det så bra ut for Yeast en stund, men antall Silver Hand Recruits som klarte å holde seg på boardet var til slutt det som sikret MrHK sin andre seier.

Med et poeng bak MrHK ble det Mage mot Paladin i en siste match. Med en god start for MrHK ble det til slutt for mye for Yeast å håndtere, og om ikke raskere enn den første matchen, var det siste slaget om seier vunnet av MrHK.