Laster...

Gjør deg klar for "Fast Cosplay" på lørdag

Jeanette Stilen (Chezzie), Hsien-ko, Darkstalkers

Fast Cosplay er en håndfull timer med Cosplay bonanza! Alle deltagere får utdelt en liste med 5 kjente og kjære karakterer sammen med et utvalg forskjellige materialer og limpistol. Deretter har man èn time på å lage et Cosplay med utgangspunkt i en av karakterene.

Denne konkurransen handler først og fremst om å ha det gøy og vi vil vektlegge likhet til karakter, kreativitet og problemløsing når vi velger en vinner.

Etter at timen er over får deltakerne posere foran dommerpanelet, som kårer vinnere. Dommerpanelet avgjør 1.-3. plass, som får delta på en mini photoshoot foran fotoveggen. Bildene skal tas av samme fotograf som foreviget deltakerne i cosplaykonkurransen.

Etter at alle tre rundene er ferdig, blir alle vinnere publisert i Unicorn, der deltakere stemmer fram sin favoritt. Den endelige vinneren får en billett til The Gathering 2019.

Du melder deg på konkurransen her innen lørdag kl 12. Etter påmelding vil du få tildelt plass i én av tre puljer på lørdag og dette vil bli annonsert på våre konkurransesider.

Rundene starte lørdag kl. 13:30 i The Lounge.