Laster...

Kreativ på TG? Oppsøk Mentorene!

 

Når The Gathering går av stabelen i påsken, oppfordrer vi ikke -bare- våre deltagere til å more seg med sine favorittspill, og sjekke ut alle de andre kule tingene som skjer i løpet av uken. Vi ønsker også veldig gjerne at de som vil gjøre noe kreativt, skal både få inspirasjonen, og muligheten til å kunne utfolde seg når de er på TG. Derfor har vi noe vi kaller Mentorordningen på TG.

Gjennom Mentorordningen bringer vi inn flere personer med god kompetanse i flere kreative felter, slik at de kan komme til oss og vise frem og lære bort ting de jobber med til deg som er deltaker på The Gathering.

Det er mange måter man kan være kreativ på under TG. Musikk, tegning, koding, spillutvikling og mer. Alt dette er ting som mange kreative sjeler sysler med i Vikingskipet. Men om du føler at ferdighetene dine ikke er så mye å skryte av, eller du føler du mangler inspirasjon, så frykt ikke. Vi vil invitere deg til å ta en titt på hva våre mentorer holder på med i påskeuken. Det vil garantert være noe du kan lære fra de, og det vil bli kjempespennende! Det vil være foredrag, kurs og veiledning i vårt mentorområde som du kan slenge deg med på! Mer info om hvem, hva og når vil komme litt senere, så hold et øye på oss om du har lyst til å være kreativ på The Gathering!