Laster...

Slik ankommer du TG med bil og tog!

Her er informasjon om hvordan man ankommer Vikingskipet.

Snart er det TG, og vi gleder oss! Men det er viktig at alle kommer seg frem til Vikingskipet når det hele starter.

Ankomst via bil

E6 fra sør

Deltakere som ankommer fra E6 i sør oppfordres til å svinge av ved avkjøring 66, inn på Rv 24 mot Stange. I rundkjøringen i Stange tar man første til høyre, nordover, på Rv 222. Denne veien følger man over Stangebroen og til Espern. Her mottas man av vårt sikkerhetspersonell som vil lede dere inn på parkeringsplassen. 

E6 fra nord

Ta av ved avkjøring 69 og inn på Fv 84, følg skilt mot Rv 222 og Hamar. Etter litt kommer man til en rundkjøring, og her tar man første til høyre og inn mot Hamar sentrum. Hold deg på denne veien og i Hamar sentrum, sving til venstre på Fv 75. Ved å følge den, passerer man togstasjonen og vil komme til rundkjøringen ved Espern og parkeringen for The Gathering.

Parkering

Det er en stor og fin parkeringsplass utenfor Vikingskipet der det er gratis å parkere. Følg parkeringsvaktenes anvisninger når du ankommer. Vi har delt plassen opp i to områder, det største området er for de som skal parkere under hele TG og det andre området er en avlastningssone for de som skal laste av utstyr. På avlastningssonen kan man kun stå i 10 minutter, og sjåføren må være ved bilen hele tiden.

Deltakere som har tilhenger, campingvogn eller bobil vil bli henvist til den sørligste delen av parkeringsplassen, lengst unna Vikingskipet.

Ankomst via tog

Det er ca. 2 km mellom Hamar togstasjon og Vikingskipet, så det er svært forståelig om man ikke vil bære alt utstyret sitt over denne strekningen. Derfor vil det gå shuttlebusser hvert 15. minutt mellom skipet og togstasjonen. Det koster ingenting for deltakere å benytte seg av tilbudet.

Fra togstasjonen til skipet onsdag 28. mars går bussene fra og med 07:00 til 15:00. Bussen forlater Hamar stasjon 10-20 minutter etter hver togavgang. Raskere dersom bussen er full.

Bildet viser hvor shuttlebussen fra togstasjonen til TG venter.

Fra skipet til togstasjonen søndag 1. april går bussene fra og med 07:00 til 13:00. Bussen forlater Vikingskipet 10-20 minutter før hver togavgang. Raskere om bussen er full.

Har du spørsmål angående bussen? Send en mail til shuttle@gathering.org!

Foto: Busscharter