Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Da Tweekaz er tilbake!

Gutta som definerer Hardstyle-sjangeren spiller på TG i påsken

Du husker kanskje for ett år tilbake da bassen dundret gjennom Vikingskipet idet gutta i Da Tweekaz holdt konsert? Nå er de tilbake for å holde sin fjerde konsert på TG.

Duoen består av Markus Nordli og Kenth Kvien som for tiden reiser verden rundt for å spille på de største hardstylefestivalene som finnes der ute. Nå returnerer de atter en gang til Hamar for å gi dere et en fantastisk opplevelse med høy lyd, mye bass og et vilt sceneshow!

Gutta har vært på TG siden 2006, både som deltakere og artister og de stortrives hver gang de besøker hytta i Hamar.

- Det har blitt en god del turer opp til påskehytta på Hamar. Det er spesielt og annerledes når vi spiller på TG. Dette sa gutta rett før de gikk på scenen til fjorårets show.

Turne i Nederland

Da Tweekaz er for tiden på turne i Nederland, men de har klart å finne en ledig dag slik at de kan reise til Hamar for å holde konsert i påskehytta si. Til vår store glede!

Gutta vil la bassen dundre i skipet Torsdag 13.april kl. 22:00, dette er noe du bare må få med deg! Har du ikke deltakerbillett kan du kjøpe dagspass som gir deg tilgang til TG i 24 timer slik at du kan få med deg den sinnsyke konserten; disse kjøpes her!