Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Aprilspøk: Nytt gulv i Vikingskipet

Gulvet i Vikingskipet ble byttet i sommer, og vi må derfor innføre noen vektbegrensninger.

Etter over 20 års tjeneste så ble gulvet i Vikingskipet byttet i sommer. For å spare kostnader så ble tykkelsen på betongen som legges over kjølerørene tynnere enn hva den har vært tidligere. I tillegg ble betongen slipt ned med en spesiell diamantslip for å gjøre betongen mindre porøs slik at den lager mindre betongstøv.

Disse endringene har vist seg å gjøre gulvet mer sårbart for belastning. På grunn av det er vi i år nødt til å gjøre flere endringer når vi gjennomføringer årets The Gathering. Som et resultat av dette så blir årets scene noe mindre, og for å flytte endel funksjoner opp fra gulvet lager vi et større stillas for crew enn hva vi hadde i fjor.

Nye vektbegrensinger

Dette betyr også at det blir innført vektbegrensninger for hvor mye en deltager kan ha med seg av utstyr, og som kan plasseres innenfor en vanlig deltagerplass på 80x60cm. Siden man ikke kan veie alle deltagere på vei inn, så legges en snittvekt til grunn. Dette gjør at hver deltager kun kan ta med seg utstyr og effekter begrenset opp til 20 kg. Dette inkluderer datamaskiner, kabler, utstyr og klær. I bunn og grunn alt man skal ha med på TG.

For deltagere som sitter på rad 6-18 på den nord-vestlige siden, så vil disse plassene omgjøres til laptop-plasser. Dette skyldes at under her finnes det korridorer og rom som blir benyttet under skøyteevent, og man vil forhindre at disse tar skade. De deltakerne som påvirkes av denne endringen vil få et varsel på e-post nærmere arrangementet.