Vikingskipet, Hamar
12.–16. april 2017

English

Kaller alle LAN-teknikere

Er du teknisk ansvarlig på et dataparty? Vårt Tech-crew ønsker å møte deg.

Med alle LAN- og datapartyene som blir arrangert rundt om i landet, vet vi at det er mange flinke teknikere utenom TGs eget crew. The Gathering sitt eget Tech-crew ønsker derfor å invitere alle Tech-ansvarlige på andre LAN-party rundt om i landet til en uformell prat i løpet av påsken.

Det vi ønsker er å snakke litt om hva dere driver med, hva vi driver med og utveksle tanker og ideer. Meningen er at det skal være veldig lavterskel, med eneste krav at du eller dere har teknisk ansvar på et eller annet arrangement, helt uavhengig av størrelse.

Møtet kommer til å foregå i Vikingskipet under TG17, sannsynligvis fredag på dagen. Nærmere informasjon vil bli utsendt til alle påmeldte. Vi ønsker at så mange teknikere som mulig kommer, men merk at du trenger TG-billett for å være med på samlingen. Besøkspass kan kjøpes gjennom Geekevents.

Er du Tech-ansvarlig og ønsker å være med så send en e-post til kly@gathering.org. Dette er ingen søknad, bare en måte for oss å få oversikt over hvem som ønsker å komme.

Informasjon om møtet finnes også på TGs uoffisielle Tech-blogg.