Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Telenor leverer nettlinja til TG16

Telenor vil levere nettlinje til TG16 og TG17 – hastigheten blir hele 40Gbit/s

The Gathering (TG) har inngått avtale med Telenor om leveranse av internettsamband til The Gathering 2016. The Gathering er godt fornøyd med avtalen. Vi er spent på mulighetene samarbeidet gir oss. Målet er som alltid å skape en best mulig opplevelse for våre deltagere.

I fjor gikk The Gathering til innkjøp av nytt nettverksutstyr for å kunne gjøre kvaliteten på nettverket enda bedre. I år rettes fokuset mot internett. The Gathering har derfor inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Telenor om leveranse av internettsamband for å kunne sikre best mulig kvalitet for våre deltagere.

En avtale The Gathering er godt fornøyd med

– Telenor er Norges desidert største aktør innen kommunikasjonstjenester. Dette samarbeidet vil gi positivt utslag både for våre deltakere og gjøre det enklere for oss som arrangør å lage et fantastisk arrangement, uttaler Peter Blakstad, som er teknisk sjef og ansvarlig for det tekniske crewet på The Gathering.

Blakstad sier at samarbeidet med Telenor gjør at nettlinjen til The Gathering vil ha kortere responstider, høy tilgjengelighet og lettere for å prioritere noen av de viktigste tjenestene for deltakere. Hastigheten vil for TG16 være 40 Gbit/s.

Telenor satser på gaming og e-sport

Den nye avtalen sikrer både bedre kapasitet og flyt av data over bredbåndet. Telenor har i lang tid jobbet tett mot spillaktørene, og skal satse sterkt mot dette segmentet fremover.

– Gaming og e-sport har en voldsom interesse. Spilling over nett trekker et stort publikum og har en langt mer folkelig appell enn før. Dataspill tas på alvor av oss som bredbåndsleverandør, og derfor går vi nå inn i dette partnerskapet, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

– Vårt mål med hvert eneste arrangement er at hver enkelt deltaker og crewmedlem lærer noe nytt, så vi har høyt fokus på kreativitet og læring. For å tilgjengeliggjøre viktige verktøy og tjenester for både deltakere og crew stilles det høye krav til oppetid. Vi er derfor veldig glade for å ha Telenor med på laget de neste årene, avslutter Blakstad.

Vårt mål med hvert eneste arrangement er at hver enkelt deltaker og crewmedlem lærer noe nytt, så vi har høyt fokus på kreativitet og læring.