Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Er det noe du lurer på?

Info:Desk er nå flyttet til sørsiden av skipet, her finner dere også TG-shop, Creative Lounge, Tech:Support og Game. På denne måten kan du som deltager lettere finne fram til det rette crew for aktuelle spørsmål som dukker opp under arrangementet.

Info:Desk

Er døgnåpen så deltagere kan komme med spørsmål til alle døgnets tider. Hovedansvaret til Info:Desk under The Gathering er å svare på spørsmål og formidle informasjon til deltagerne. «Vi skal vite alt» sier Ann-Mari Nesmo fra Info:Desk, med et smil og litt latter.
Her kan deltagere finne ut hvor ting befinner seg, informasjon om konkurranser, de bytter inn kjøleelementer og kvinnelige deltagerne kan få adgangskort til jentedusjene. I tillegg til å holde stand i desken, har de også ansvaret for resepsjonen der de blant annet tar imot dagsbesøkende. Alt dette foregår under selve The Gathering. Dagene før åpningen går med til å gjøre klar til innsjekking av deltakere og å sette opp Infodesken.

TG-Shop

Shopen vil åpne onsdag kveld og deretter være døgnåpen gjennom hele TG. Vi har fått et lite kvitter om at de skal ha sykt kule effekter i år, og et større utvalg enn tidligere. Blant det du kan finne i år er ulike hoodies, t-skjorter, pique-skjorter og beanies (luer). Alle deltagere får også en t-skjorte som kan hentes helt gratis i shopen fra torsdagen. Lurer du på hva mer av goodies de kan tilby av effekter anbefaler vi at dere tar turen innom.

Creative Lounge

Er bemannet av Creativia-crewet fra 10:00 – 22:00. Her kan man få informasjon om kreative konkurranser, som regler, frister, hva du kan gjøre, hvordan man melder seg på og mer. I Creative Lounge kan nysgjerrige og lærelystene deltagere få hjelp til å finne en mentor, en som er spesialisert innen området de ønsker å utforske, for å lære mer om digital tegning, koding og annet relatert til kreativ bruk av data.

Creativia-crewet deler også ut badges gjennom info-desken, dette er fysiske buttons som deltagere kan samle inn gjennom deltagelse for det de har gjort på TG, mer informasjon finnes her.

Tech:Support

Er døgnåpent og bemannet med to fra crew. Tech er ansvarlig for vedlikehold og support på kjernenettverket og internettaksessen i Vikingskipet. Om det oppstår feil på nettet er det Tech:support i info desk dere skal henvise dere til. Et medlem fra crew Tech:Support sier de ikke kan reparere hardwarefeil på deltagerens maskiner, men de vil prøve å være så behjelpelige som mulig og kommer gjerne med tips.

Game

Har ingen egne personer som sitter i desken, men både Info:Desk og Creativia skal kunne svare på spørsmål angående Game. Hovedoppgaven til Game under The Gathering er å arrangere spillkonkurranser for folk i alle aldre og ferdighetsnivåer. Noen av konkurransene er større og mer seriøse enn andre, men alle vil ha det samme budskapet. Både deltagere og crewmedlemmer skal ha det gøy! Det er to hovedscener som Game bruker: Game Stage og auditoriet, begge finner man helt nord i skipet. Om du lurer på når, hvor og hva som arrangeres av spillkonkurranser kan mer informasjon bli funnet her.

Om du lurer på stort og smått gjennom oppholdet ditt på The Gathering burde du ta turen innom Info:Desk. Her kan de svare på alt!