Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Kvelden før kvelden!

Kakelagringsdirektivet er et spillsamfunn som ble opprettet under The Gathering 2012. De består av rundt 130 deltagere som årlig møtes i Vikingskipet for å delta på The Gathering.

Vi har de som alltid er tidsnok, også har vi de som møter opp med godt mot 12 timer før innslipp. Hils på den harde kjerne!

Kakelagringsdirektivet er et spillsamfunn som ble opprettet under The Gathering 2012. De består av rundt 130 deltagere som årlig møtes i Vikingskipet for å delta på The Gathering.

Vi har kommet til kvelden før kvelden og allerede begynner parkeringsplassen foran Vikingskipet å fylle seg med spente deltagere fra fjern og nær. Vi tok med oss kamera, selfiestang og møtte en gjeng kalde, men optimistiske deltagere.

De første som møter oss på parkeringsplassen utenfor har allerede funnet veien inn på livestreamen vi sender på facebook og kommer gående mot oss. Selv har de reist hele veien fra Møre og Romsdal og har i anledning kvelden omgjort bilen til soverom. Kveldens soverom deler de med alt de har av utstyr og et uvisst antall brett med brus.

Litt bortenfor møter vi en større gjeng fra Kakelagringsdirektivet (KLD) som prøver å få fyr i en grill som skal holde dem varme i løpet av kvelden. I år som i fjor er medlemmer av KLD på plass over 12 timer før skipet åpnes for deltagerne, men målet er absolutt ikke å komme seg inn først. Det å møte opp dagen før har blitt noe de gjør for å møte nye likesinnede og gjøre seg klar TG. Gjengen håper derimot på et test-innslipp i løpet av kvelden slik at de kan få inngangsbåndene sine og slipper store deler av køen dagen etter.

Gruppa innrømmer at selv om det blir veldig mye gaming gleder de seg også til konsertene, fellesskapet og å møte nye og gamle venner. Da vi spør om de har noen sjangs til å vinne noen av turneringene de skal delta på kommer svaret kontant “de andre har en sjangs til å delta heter det”.

De kan fortelle oss at “det nå bare er 11 timer og 44 minutter til innslipp, ikke at vi teller altså.”

Det skal lønne seg å komme tidlig. Her får en knippe deltagere inngangsbånd allerede.