Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Slik kommer du deg til TG

Vikingskipet
Akersvikvegen 1
2321 Hamar

Kort og greit om hvordan du ankommer til TG.

Vikingskipet
Akersvikvegen 1
2321 Hamar

Nå er det ikke lenge til det braker løs, og de siste forberedelsene er allerede i gang. Når over 5000 deltakere vender nesen mot Vikingskipet omtrent samtidig kan det lett bli kaotisk. Heldigvis har vi et eksemplarisk sikkerhets-crew som sørger for at alt går glatt for seg.

Bil

E6 fra sør

Deltakere som ankommer fra E6 i sør oppfordres til å svinge av ved avkjøring 66, inn på Rv 24 mot Stange.

I rundkjøringen i Stange tar man første til høyre, nordover, på Rv 222. Denne veien følger man over Stangebroen og du ser Vikingskipet på høyre side. Sving til høyre i rundkjøringa. Her blir du tatt imot av vårt sikkerhets­personell, som vil lede deg rett inn på parkeringsplassen.

E6 fra nord

Ta av ved ­av­kjøring 69 og inn på Fv 84, følg skilt mot Rv 222 og Hamar. Etter litt kommer man til en rund­kjøring, og her tar man første til høyre og inn mot Hamar sentrum.

Hold deg på denne veien og i Hamar sentrum, sving til venstre på Fv 75. Ved å følge den, passerer man tog­stasjonen og vil komme til rundkjøringen ved Shell og parkeringen for The Gathering.

Vi har delt plassen opp i to områder, det største området er for de som skal parkere under hele TG og det andre området er en korttids­parkering for de som skal laste av utstyr. På korttidsparkeringen kan man kun stå i 10 min, og sjåføren må være ved bilen hele tiden.

Denne dagen vil alle trafikklys blinke gult i Hamar, så det er ekstra viktig å følge med på vikeplikten. Vis hensyn og vær tålmodig i trafikken!

Tog

Hamar togstasjon befinner seg ca. 2km vest for Vikingskipet. Tar du til høyre fra stasjonen over kneika kan du fort observere skipet. Det anbefales å kjøpe togbillett så tidlig som mulig. Merk også at kapasiteten for bagasje kan være lav på enkelte tog, se hjemmesidene til NSB for mer informasjon.
Det er fullt mulig å gå til skipet, men har du med deg mye utstyr kan du benytte deg av drosje fra stasjonen. Par deg gjerne opp med flere for å dele på regningen. Kanskje får du en ny venn i påsken?

Buss

Vi har et offisielt busstilbud fra Trondheim; TG-bussen.
Benytter du deg av kollektiv transport er nærmeste stopp ‘Espern’, en korte 450m unna skipet.