Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Styr unna svartebørsen!

Interessen for å kjøpe billetter til The Gathering er høyere enn noensinne, men det kommer ikke uten utfordringer. Noen har kjøpt flere billetter enn de trenger, og selger dem privat - for latterlig høye priser

Vi har tidligere måttet konfiskere billetter fra folk som åpenlyst har forsøkt å selge overprisede billetter. Vi ønsker å minne alle om at disse hendelsene bryter både våre vilkår og norsk lov.

Alle rapporter om svartebørssalg blir tatt på alvor, og billetter vil bli konfiskert i åpenbare tilfeller. Vi vil også i enkelte tilfeller vurdere strengere tiltak, som å sende inn en politianmeldelse.

Hvis du selv har flere billetter enn du trenger eller plutselig ikke kan delta, kan du få billetten refundert hos Geekevents frem til 1. februar. Du får da tilbake hele billettsummen, men ikke billettavgiften. Du kan også prøve å selge billetten(e) på forums.gathering.org.

Vær oppmerksom på at å kjøpe billetter fra fremmede ikke er uten risiko. Det viktigste punktet er at den personen som opprinnelig kjøpte billetten, "eier", vil ha ansvaret for den billetten. Det kan ikke endres eier på billettene, bare bruker. Dette betyr at mens den personen du kjøpte billetten fra kan sette deg som bruker av billetten, kan de også reversere denne endringen senere. På grunn av dette, anbefaler vi at du er forsiktig om du kjøper billetter fra fremmede.

Hvis du finner forespørsler om å kjøpe eller selge billetter for mer enn ordinær pris (1 260 kroner inklusive Geekevents sin billettavgift på 60,-), ber vi om at du tar kontakt med oss på telefon 22 69 69 00, eller direkte til deltakerombudet på do@gathering.org.