Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

TG-bussen Trondheim

Vi er stolte av å presentere vårt offisielle busstilbud fra Trondheim!

Hvert år får vi mange spørsmål om hvordan man best mulig kommer seg til The Gathering. Når det både er PC-er, bager, hyller og kanskje en stol som skal med, er det ikke alltid like greit å få med seg på den vanlig buss eller tog. Da er det veldig flott med en egen buss som har som eneste jobb å få dere til og fra Vikingskipet i påska.

TG-bussen Trondheim gikk for første gang i 2011, som et privat initiativ av en deltaker.
- Idéen med å kjøre buss ned startet et år med at vi sleit med å finne en måte å komme oss ned på. Så løsningen ble å leie minibuss privat. For å finansiere dette, ble resterende ledige plasser solgt, forteller Eivind Oksvold, som sammen med Stian Holthe står bak TG bussen Trondheim.

Tilbudet ble så populært at de så seg nødt til å utvide. Minibussen ble byttet ut med en vanlig stor buss.
- Hvert år bussen har gått, så har vi fylt den opp (ca 50 plasser). Vi ser at svært mange velger å benytte seg av tilbudet år etter år. Så langt i år er 60% av påmeldte gjengangere, forteller Eivind videre.

På TG-bussen Trondheim får du ha med deg det du trenger, av både PC, bag, hylle, og stol. Selvfølgelig stopper selvfølgelig bussen rett utenfor Vikingskipet onsdag morgen – akkurat i tide til å få seg en god plass i køen inn til skipet. Søndag kjører den også hele veien igjen opp til Trondheim.
For mer informasjon og bestilling av plass, besøk siden deres her