Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Gjør deg klar for et storslagent show med flyvende ender!

Da Tweekaz har vært her to ganger tidligere, og nå er de tilbake for å la bassen dundre i skipet.

Da Tweekaz består av Markus Nordli og Kenth Kvien. Guttene produserer hardstyle og reiser verden rundt hvor de spiller på store konserter. Nylig har de vært i Mexico før de nå har vendt hjem og til TG for en uke med gaming og kveldens konsert.

TG veteraner

Dette er ikke første gangen vi er her på TG. Det er blitt en god del turer opp til påskehytta på Hamar, sier Markus.

Gutta legger ikke skjul på at de sitter mye foran dataskjermen. De har vært på TG nå i flere år, og det er ser ikke ut til at de skal slutte med det første.

Vi har vært her siden 2006 så det begynner å bli noe år nå. Det er deilig å kunne komme hit for å slappe av, spesielt nå etter en intens måned med mye jobb i Mexico, legger Kenth til.

DJ-duoen har spilt på TG to år tidligere og er spente på om publikum har endret seg siden sist.

Det er spesielt og annerledes når vi spiller på TG. Deltagerne er kjent for å ikke være det publikumet som lager mest liv så vi har lagd et show som vil få litt liv i TG, smiler Kenth.

Dette er det tredje året guttene er her og nå skal de få showet til å bli det beste noensinne.

I år satser vi på gi publikum et skikkelig trøkk! Showet i år er mye bedre enn hva vi har vist tidligere, og siden vi har mye ny musikk å vise dere tror jeg dette her blir sykt bra, sier Markus

Markus avslutter med en viktig beskjed til alle!

Vi vet dere digger gakkgakker så i år har vi med oss 60 stk som er sjeldne, så jeg oppfordrer alle til å trekke foran scenen i god tid før show start, dette blir bra!