Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Pre-TG-party

Vil du ha TG med én gang? Bli med på "mini-TG" 6.-7. februar!

Er påsken altfor langt unna? Vil du ha TG nå med én gang? Vi varmer opp til TG med et lite pre-party på Frivillighetshuset på Tøyen i Oslo for å få i gang den gode TG-følelsen! Det blir workshops, foredrag, konkurranser og muligheter for å vinne Creative-billetter og Cosplay-festivalpass.

Det er gratis inngang og pizza begge dagene! Meld deg på via Facebook!

Program for helgen:

Lørdag 6. februar:
14:00 - Dørene åpnes
15:00 - Workshop: Tegning
16:00 - Workshop: Spillutvikling
17:30 - Presentasjon av AI-oppgaven på TG16
18:00 - Middag
19:00 - Foredrag: Musikk
21:00 - Vinnerne kåres
21:30 - Døgneparty: Spilling og kos hele natta lang!

Søndag 7. februar:
12:00 - Frokost
15:00 - Workshop: Cosplay
18:00 - Middag
20:00 - Vinnerne kåres

Workshops:

  • Tegning: June Jenssen deler ut en skisse som du kan fargelegge. Hun viser og forklarer hvordan hun pleier å fargelegge skisser. Den ferdig fargelagte skissen leveres inn til oss, og du kan vinne en Creative-billett til deg og en venn!
  • Spillutvikling: Thomas Beswick gir en kjapp innføring i programmering og hvordan man enkelt kan lage et lite spill ved hjelp av Unity. Etterpå kan du skissere et spillkonsept, presentere det for oss og kanskje vinne en Creative-billett til deg og en venn!
  • Cosplay: Christina Erring forteller om hvordan hun har laget av noen av sine egne kostymedeler ved hjelp av worbla. Etterpå demonstrerer hun hvordan man bruker worbla, og du kan låne utstyr og prøve å lage din egen kostymedel! Enten et helt eget design, eller ved å følge en mal som Christina deler ut. Ved å presentere det du har laget, kan du vinne et Cosplay-festivalpass til deg og en venn!

Foredrag:

  • Musikk: Miu viser hvordan man kan arrangere en låt med fundamentale byggeblokker, og tar også for seg hvordan man kontrollerer mixen sin så den låter best mulig på store lydanlegg.

Hva må jeg ta med?

Du må ta med eget utstyr til partyet, for eksempel laptop, tegnebrett, mus, rett og slett ting du trenger for å operere EDB-enheten din for å skape ting! Vi skal ha et par tegnebrett til utlån om du ikke eier et selv og har lyst til å prøve å tegne digitalt. På cosplay-søndagen stiller vi med nødvendig utstyr til workshopen.

Stream

Har du lyst til å se workshops, men kan ikke komme til Oslo? Fortvil ikke! Vi skal streame arrangementet. Lenke til stream kommer senere. Kun de som har møtt opp fysisk kan vinne billetter, men du må gjerne prøve ut oppgavene hjemme i din egen stue.

Vi gleder oss til å se DEG på pre-TG-party!

#isiteasteryet