Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Bring the noise!

Vi har gjort om på reglene for høyttalere, og håper det vil bli litt mer lyd på TG i år

Hva skjedde under TG15?

Før The Gathering 2015 innførte Ledergruppen begrensninger på anlegg som deltagerene kunne ta med seg. Dette var et prøveprosjekt som grodde ut fra at vi ønsket flest mulig deltagere inn i skipet, samt at alt støvet som har samlet seg på bærebjelkene opp igjennom årene ristes løs på grunn av lydnivået man finner på TG.

Resultatet av dette prøveprosjektet var at TG15 var det mest stille arrangementet i Vikingskipet noensinne. Til og med han som brukte seilbrett i skipet under flommen i 1995 laget mer lyd. Etter å ha evaluert dette, og hørt på tilbakemeldinger fra deltagerene våre, er resultatet at vi går tilbake de gode, gamle reglene med noen justeringer.

Nye regler for lydnivå

Det vil komme mer utfyllende informasjon nærmere påsken rundt dette, likevel er noen hovedpunkter allerede klare.

  • Sceneshow har prioritet fremfor ditt show. Skru av anlegget når det foregår noe på scenen.
  • Alle liker god lyd, men spill for deg selv og ikke de på andre siden av skipet. Vis hensyn til de rundt deg. Avtal gjerne et passende nivå med dine nærmeste naboer.
  • Om du blir bedt av sikkerhetscrewet å dempe deg, så forventes det at du respekterer dette. Om du er uenig i vurderingen som blir gjort, kontakt enten vaktleder for sikkerhet eller deltagerombudet.
  • I de to sørligste sektorene, nærmest Creativia, tillates kun små høyttalere.
  • Det vil bli satt gitte tidspunkter hvor det skal være stille i skipet. Dette av hensyn til naboer og avtaler med kommunen.

Deltageren står fri til å ta med seg det utstyret de måtte ønske, men husk at hver deltager disponerer kun en plass. Om det er flere som ønsker å slå seg sammen og ha med større anlegg, så vil det være anledning til det. Bygg gjerne hyller som går over flere plasser, bare sørg for at disse oppfyller konstruksjonskravene. Selv om vi nå åpner for lyd og større anlegg igjen, så trenger man fremdeles ikke anlegg beregnet for konserter med The Who, (eller Kygo for dere litt yngre).
Vi jobber med å sette sammen gode sceneshow med masse god lyd.

Ytterligere informasjon kommer nærmere påsken. Er det noe uklart, eller du har spørsmål, send gjerne en e-post til info@gathering.org