Resultater:
1. Klaskærne
2. FeelsBackflipMan
3. EZ

Den suverene duoen fra Klaskærne kapret førsteplassen i Rocket League turneringen.

Resultater:
3. EZ

I en svært underholdende turnering var det til slutt laget Klaskærne som tok hjem førsteplassen. Laget som består av Martin «Sniperkid» Wiulsrød og Aleksander «Pochaz» Jensen møtte ezTPU og mewyOG fra FeelsBackflipMan i finalen mellom to lag som hadde gått ubeseiret gjennom turneringen så langt. Turneringen som er arrangert sammen med PlayStation Norge har en førstepremiepott på 6.000 kroner.

I første match var det FeelsBackflipMan på oransje side som åpnet best med finalens første mål. Det skulle ikke ta lang tid før de blålakkerte bilene til Klaskærne slo tilbake med en utligning, og etter det gikk kampen raskt i blå favør med 5 strake mål. FeelsBackflipMan redusert med ett mål på tampen, men første kamp endte 6-2 til de fremtidige vinnerne.

Match nummer to fulgte mye av det samme mønsteret og endte til slutt på stillingen 4-1 til Klaskærne. Siden finalen ble spilt i et «best av 5» format gikk Klaskærne inn i tredje kamp med matchball. Den tredje kampen startet rolig. Heder, ære og 6,000 kroner sto på spill og begge lagene visste det. Minutt etter minutt sto det 0-0 øverst på skjermen. Ingen av lagene ville ta for store sjanser, men med 52 sekunder igjen av kampen tok Sniperkid ansvar og presset inn et skudd i det oransje målet. Nå lå alt presset på FeelsBackflipMans skuldre, som hadde under et minutt på å få en utligning. Klaskærne viste sin profesjonalitet ved å holde unna i de avsluttende sekundene og vant til slutt serien 3-0.

Etter kampen tok vi en prat med seierherrene

De beskriver det å vinne som «deilig». Gutta som har kjørt i 2,5 fra Horten for å delta i konkurransen var lettet over å få noe ut av den lange kjøreturen, men legger ikke skjul på at de forventet å stikke av med førsteplassen.

Men forventet dere å gå gjennom turneringen ubeseiret, inkludert finalen?

Sniperkid svaret med et kontant «Ja». De legger til at det var veldig kult å få spille på det nye Game Staget her på TG. Pochaz sier at det å spille på et slikt stage var «kjempegøy». Dessuten var det en morsom opplevelse å kunne spille mot alle konkurrentene deres.

Rocket League som har tatt verden med storm siden utgivelsen i fjor holder på å utvikle seg til å bli en av de virkelig store e-sportene. Sniperkid som spiller på et profesjonelt lag opplyser at målet deres er å kvalifisere seg til Rocket League Championship Series senere i år, der premiepotten er på hele $75,000. Vi ønsker dem lykke til!