Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Mannen bak bassen og årets attention grabber!

Miu skal i kveld holde konsert med store mengder bass og masse nye låter.

Magnus Sørlie er mannen bak Miu. Han er kjent for sin bass som får hele skipet til å dundre og nå er han tilbake for å gi dere enda mer.

Miu har vært en del av TG helt siden 2001, både som mentor og crew, men mest kjent for sine storslagne sceneshow.

TG har alltid vært en del av livet mitt. Jeg har rett og slett ikke peiling på hva andre finner på i påsken, det er vikingskipet som er stedet man skal være. Jeg begynte her som mentor i fire år innenfor musikk før jeg ble med i crew. Men jeg har alltid vært involvert i det kreative selv om de fleste kun kjenner til at jeg er artist her, sier Magnus.

Magnus er ikke på TG kun for å spille på scenen, han deltar også i årets konkurranser.

Jeg har vært med i musikkonkurransen i flere år nå. Det er alltid morsomt å være litt kreativ under TG. Jeg deltar hvert år for å se om jeg har det som skal til for å være en av de beste i musikkproduksjon på TG. Men konkurransen er hard i år, så det skal bli spennende å se hvordan det går, sier en spent Miu.

Miu
Miu er spent på årets konkurranser. Foto: Sigurd Sveen.

Årets attention grabber

Magnus er kjent for sine kreative evner innen musikk, og om du ikke har fått det med deg er det han står bak årets attention grabber.

Det å kunne lage TG sin attention grabber er stort. Når jeg lager disse låtene tar jeg alltid utgangspunkt i hva temaet forteller meg, låten skal passe årets tema som jeg i år synes er sykt kult. Det er morsomt å kunne lage en låt som lager stemning før det skjer ting på scenen, dette er noe jeg er veldig fornøyd med!

Flere overraskelser i kveld

Miu holder konsert i kveld 23:30,og han lover at dere skal få et show som skal by på flere overraskelser og en lyd/-lysproduksjon som i år er veldig stor.

I år har vi lagt ned et enda større arbeid på effekter til showet. Det vil være en videoproduksjon som vil være med på å gjøre showet enda bedre. Vi prøver alltid å gjøre det bedre fra hvert år, jeg tar alltid med meg både positive og negative ting for så å gjøre det bedre, og det blir det i år, sier Magnus.

Miu
Miu håper dere er klare for store overraskelser. Foto: Sigurd Sveen.

Store mengder bass og nye låter

Som de fleste vet er det mye bass under Miu sine show, og han har ikke spart på kruttet i år heller. Han har også i år med seg massevis av nye låter.

I år vil det dundre i skipet med store mengder bass. I år vil halve showet bestå av nye låter, så dere vil få med dere mye nytt i kveld. Jeg har også gjort om andre låter slik at de skal passe inn på TG.

Stor overraskelse og masse glowsticks

Miu røper at han skal teste ut et helt nytt prosjekt under kveldens konsert hvor han inkluderer dere i hans nykommende album. Og så klart vil det bli masse glowsticks i kjent TG-stil.

I år vil jeg prøve noe nytt som vil bli stort om det går bra under konserten. Vi skal prøve å få med alle i publikum til kunne bli en del av introen til mitt nye album som er rett rundt hjørnet. Jeg har i år også med meg masse gratis glowsticks.

Miu hadde også følgende å si til deltagerene;
TG er konge, vær deg selv!

Miu
Magnus er gira for å spille for dere i kveld. Foto: Sigurd Sveen.

Foredrag i musikkprodkusjon

I morgen skal Magnus holde foredrag i musikkproduksjon hvor han tar deg gjennom noen enkle trinn i Ableton Live. Magnus har fått inn et par spørsmål fra deltagere som han skal svare på, og hvor han gir dere tips innen musikkproduksjon. Dette er et foredrag han anbefaler alle interesserte å se på, og du får det med deg 13:00 på Creative Stage.