Vikingskipet, Hamar 23.–27. mars 2016

English

Tricked Esport vant Ragnarök!

Tricked Esport vant den helnordiske turneringen ved å slå Riddle Esports 3-0 i finalen.

Da kvartfinalene var ferdigspilte sto Tricked Esport fra Danmark igjen som eneste ikke-norske utfordrer til å kjempe om førsteplassen. Å løfte det økseformede trofeet betyr for gjengen i Tricked at de kan innkassere en sjekk på €5,000 og at de har sikret seg en plass i kvalifiseringen til EU Challenger Series, som er serien under LCS.

Veien til trofeet

I semifinalen møtte Tricked laget som i skrivende stund leder Telenorligaen: nDurance Gaming. nDurance var kanskje favoritten, men Tricked viste at de på ingen måte var underdogs og slo ut de norske serielederne 2-0.

I finalen møtte de Riddle Esports som dagen før hadde slått ut regjerende TG-mestre og foreløpige runner-ups i Telenorligaen, Celestial Gaming. Finalen i slaget om Norden spiltes i et «best av 5» format.

I første match overrasket Trickeds bot lane ved å vinne mot antatt sterkere karakterer. Gjennom systematisk sanking av objektiver som tårn og drager, samtidig som de ikke ga fra seg noe sikret de seg et overtak fra første match. Det overtaket skulle de ikke gi slipp på og fortsatte til poengtavlen viste 3-0.

Etter seieren fikk vi et par ord med laget som var tydelig glade for å vinne.

På spørsmål om de var forberedt på å vinne hele konkurransen svarer de at de hadde høye forventninger til seg selv. Selv om de forventet tøff motstand, så gikk de inn i konkurransen som vinnere. Semifinalene mot nDurance var det de var mest redd for, men etter de vant første match så var de sikre på å nå finalen.

Tricked som til vanlig trener 3 dager i uken har måttet klare seg med langt mindre før Ragnarök. Deres vanlige bot lane har ikke vært med dem hit og de har kun spilt 7 kamper med duoen som er her i deres sted.

Fremover venter kvalifiseringen til EU Challenger Series, men laget er ikke skremt av den grunn. Laget sier at med litt trening så kommer de nok til å komme inn i Challenger Series. Har de rett blir de altså å se i det som er Europas nest høyeste liga til høsten. Vi har bare en ting å si; GLHF!