Vikingskipet, Hamar
16.–20. april, 2014
Creative-billettene er ikke utsolgt!
 
Foto av Kim Kverneland

Creative-billettene er ikke utsolgt!

Det er ikke for seint å få en plass i Creative Lounge i påsken.
Kreativ

Vi har et bredt spekter av konkurranser, foredrag og sosialiseringer for kreative deltagere. Dette er for deg som ønsker å utfolde deg kreativt på maskinen din, så sørg for å skaffe en Creative-billett!

Billetten gir deg en plass i vår Creative Lounge, som er et dedikert område til kreative deltagere. Her sitter musikere, videoprodusenter/-redigerere, grafiske designere, cosplayere, demokodere, spilldesignere/-utviklere og hardcore-programmerere fra hele verden.

Billetten passer for deg som drar på The Gathering for å være kreativ, enten ved å se foredrag, delta på workshops eller i konkurranser - eller bare for å lære noe nytt.

For å kjøpe en slik billett, må du skrive en kort søknad om hvorfor du er interessert. En god søknad inneholder lenker til tidligere arbeid om du har (demoer, cosplay, videoer osv.), og en beskrivelse av dem. Søknaden skriver du i Geekevents.

Vi har Creative-billetter og Creative No-Seat-billetter. I tillegg har vi begge typer billetter for de som bor utenfor Norge. En Creative No-Seat-billett er for deg som ikke trenger stor arbeidsplass, og kanskje bare vil ta med deg en laptop å jobbe på. Selv om denne billetten er for deg som vil delta i kreative konkurranser, kan du også delta i alle andre konkurranser på TG. Creative Lounge har sofaer, stoler og bord nok til deg og laptopen din i påsken.