Sted: The Gathering 2014, Vikingskipet Hamar, Norge
Turneringens format: Single elimination
Tidsskjema: Klikk her!
Brackets: Klikk her!

Nerd Royal er en konkurranse hvor vi skal kåre kongen eller dronningen av nerdene.
Det vil være en omfattende kvalifiseringsrunde for å sikre seg en plass i sluttspillet, som vil bestå av 32 deltakere. Informasjon om kvalifiseringsrunden vil bli annonsert på hjemmesidene litt etter at dørene åpner.

I selve turneringen vil deltakerene møte hverandre i en kamp hvor de må vinne over motstanderen i 2 av 3 tilfeldige spill (best av 3). Spillene trekkes tilfeldig ifra en pott på 10 spill.

Kvalifisering:

Liste med oppgaver for kvalifisering publiseres onsdag 16 April 2014 - 11:00 og siste frist for innlevering er torsdag 17 April 22:00 se punkt 3 for mer detaljer.

KVALIFISERING:

NB: Når man har startet å fylle ut skjemaet kan man lagre skjemaet og ta vare på linken ved å trykke Submit -> Edit Response.

Mister du lenken er det bare å registrere et nytt skjema, husk å legg inn samme mobiltelefonnummer.

Nerd Royal - Regelsett

1 Generelt

1.1 Turneringens hoveddommere er Game Crew. De vil ha siste ord i alle situasjoner. Besluttinger som blir tatt av dommerne gjelder over alle regler som blir tatt opp i dette dokumentet.

1.2 Disse reglene er skrevet av Game Crew. Vi reserverer oss retten til å legge til, fjerne eller endre regler i dette dokumentet til en vær tid, uten forvarsel. Vi oppfordrer alle til å lese reglene med jevne mellomrom slik at du er sikker på at du følger de mest oppdaterte reglene.

1.3 Ved å bli med på turneringen bekrefter alle deltagere at de er enig og godtar reglene for turneringen og at alle dommeres beslutning overstyrer alle regler

2 Turneringen

2.1 Format

Denne turneringen vil spilles som en Single Elimination turnering for maksimalt 32 spillere.

2.2 Konsept

Spillere møtes i en match hvor de trekker 3 tilfeldige spill fra en pott av 10 spill. Før hver match kan hver enkelt deltager fjerne 2 spill fra denne potten. Man får ikke vite hvilke spill motstanderen har fjernet fra potten og begge sider kan fjerne de samme spillene. Spillene velges ved at deltagerne trekker én lapp, og den siste lappen trekkes av en dommer.

For å vinne en match må man vinne 2 av 3 omganger. En omgang består av ett spill, regler for hvordan man vinner en omgang er definert i punkt 4.

Kvalifisering

For å kvalifisere seg til denne turneringen må man gjennomføre en rekke oppgaver og samle poeng. Denne listen med oppgaver vil være hemmeligholdt frem til TG14 åpner dørene. Det vil publiseres ett Google skjema som har alle oppgavene samt relevant info onsdag 16 April 2014 klokka 11.00.

4 Hvordan vinne

4.1 Orbit (4bitgames.com) - I Orbit må man vinne minst 2 av 3 runder for å vinne omgangen.

4.2 Mario Kart - Mario Kart blir spilt på Nintendo 64 i Battle Mode på kartet Big Donut. Best av 3 runder vinner omgangen.

4.3 Donkey Konga - Donkey Konga spilles på GameCube med Jungle Beat Bongo kontrollere. Den som får best score på 3 sanger vinner omgangen

4.4 TetriNET - I TetriNET må man vinne minst 2 av 3 runder for å vinne omgangen. Man må bruke den forhåndsinstallerte klienten på maskinene. Sudden Death blir aktivert etter 4 minutter (én ekstra rad hvert 10. sekund)

4.5 Kinect Sports - I Kinect Sports spilles det gjennom Party Mode

4.6 CS:GO - I CS:GO spilles aim_map i 10 minutter, den med flest kills vinner omgangen.

4.7 Audiosurf - I Audiosurf må man få høyest poengscore i minst 2 av 3 sanger for å gå videre. Det skal spilles elite characters [hard] Ninja mono

4.8 StepMania - I Stepmania må man få høyest poengscore i minst 2 av 3 sanger for å gå videre.

4.9 Star Craft II - I SC2 kjøres det bare én runde, vinneren her går videre i omgangen. Her spilles det kartet Habitation Station

4.10 Trackmania - I Trackmania kjører man mot motstanderen og den som får best rundetid på en bane iløpet av 10 minutter.

5 Regler

5.1 Kampstar

Spillerne må være klare minst 15 minutter før kampen er satt opp til å begynne. Det er deltageres ansvar å være tilstede til rett tid. Deltagere som kommer for sent til matchen vil miste sin plass i turneringen, og motstander vil vinne en walkover.

5.2 Walkover

Det er dommerens egen beslutting når en kamp blir dømt som en walkover om en spiller ikke er klar til å spille.

5.3 Forstyrrelser

Spillerne skal ikke gå fra sin plass under en kamp.

5.4 Klager

Om en spiller føler han har blitt utsatt for juks i løpet av en kamp, skal kampen ikke bli stoppet på noen måte. Kampen skal spilles til den er helt avsluttet. Når kampen er ferdigspilt må spilleren kontakte en dommer med sin klage samt alle bevis tilgjengelig for å gjøre etterforskningen lettere. Om spilleren ikke har tatt kontakt etter 15 minutter av kampens slutt, eller spilleren kan ikke fremlegge bevis, vil klagen bli dømt ugyldig. Unødvendig og/eller overdreven bruk av denne rettigheten kan føre til diskvalifisering.

6 Advarsler

6.1 En spiller kan få en advarsel om han gjør noe av det følgende:

6.1.1 Nekter å følge instruksene til en dommer.

6.1.2 Ankommer sent til kamp eller mangler et spill.

6.1.3 Bruker stygt språk og/eller oppfører seg dårlig.

6.1.4 Ved å gjøre en usportslig handling.

6.2 En spiller kan bli diskvalifisert for en av det følgende:

6.2.1 Ved å få flere enn en advarsel.

6.2.2 Enhver handling av trusler, mobbing eller vold (fysisk eller verbal) mot deltakere, observatører eller dommere.

6.2.3 Bruk av juksekoder eller annen bruk av urimelig taktikk (dvs. avbrudd av motstander, fysisk blokkering, juksekoder, etc.).